Blogi

Mutjutin.fi suuntaa joulun viettoon.

Mutjutin.fi suuntaa joulun viettoon.


Mutjutin.fi suuntaa joulun viettoon 21.12.2020 ja toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rentouttavaa ja rauhallista joulun aikaa.

Nyt, kun kaikki joulun tilaukset on toimitettu suoraan postille Mutjutin.fi henkilökunta on lomalla 21.12.2020 eteenpäin ja palaa käsittelemään tilauksenne viimeistään 7.1.2022 loppiaisen jälkeen. Asiakaspalvelun puhelin on valitettavasti kiinni, joten paras tapa olla yhteydessä meihin myös loman aikana on kirjoittaa meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu (at) mutjutin.fi. Vastaamme sähköposteihin mahdollisimman pian!

Mukavaa joulun odotusta ja uutta vuotta toivottaa koko Mutjutin.fi- tiimi!

Onko sinulla kysymyksiä tilaukseesi liittyen sillä välin, kun olemme lomalla? Kasasimme yleisimmät kysymykset ja niihin vastaukset alle!

Tilasin verkkokurssin. Miten kirjaudun verkkokurssille?
Sait tilausvahvistuksesi mukana koodin, jolla voit kirjautua kurssille. Kopioimalla koodin viestistäsi, vältyt ongelmilta koodin syöttämisessä. Pääset kirjautumaan kurssille täältä: https://mutjutin.fi/kurssit/verkkokurssi/

En ole saanut tilaustani.
Kaikki saapuneet tilaukset ennen joululomaa on käsitelty ja ne on toimitettu postille jaettavaksi. Posti pyrkii jakamaan tilaukset ennen joulua, mutta mahdollisesti tähän on voinut tulla este ja posti ei ole pystynyt tuomaan tilaustasi ajoissa. Olemme hyvin pahoillamme tilauksen viivästymisestä ja toivomme, että kaikki tilaukset ehtivät perille mahdollisimman nopeasti.

Annoin vahingossa väärän osoitteen. Miten voin muokata tilaustani?
Voit lähettää meille tiedot tilauksen korjaamista varten sähköpostilla asiakaspalvelu (at) mutjutin.fi. Mainitsethan tilausnumerosi tai muita tietoja, jotta voimme tunnistaa tilauksesi. Tilaus korjataan ennen sen lähetystä.

  • Mutjutin™
    Mutjutin™
    9,90 14,90 
  • Mutjutin™ Verkkokurssi
    Mutjutin™ Verkkokurssi
    25,90 

Tykkäsitkö blogitekstistämme? Lisää blogitekstejä hyvinvointiin löydät blogistamme ja vinkkejä videomuodossa Youtube- sivultamme täältä! Tutustu myös Mutjutin- kalvohierontavälineeseen suoraa verkkokaupassamme yltä.


Haluatko ilmoituksen, aina, kun uusin blogiteksti julkaistaan? Tilaa Mutjuttimen uutiskirje alta!