Blog

Passionerad stickare: använd Mutjutin!

Passionerad stickare: använd Mutjutin!

Det finns ingenting bättre än att sitta i din mysiga favoritfåtölj, sticka loss och skapa vackra kreationer. Förr eller senare kommer din kropp att be dig byta ställning.

Det finns ingenting bättre än att sitta i din mysiga favoritfåtölj, sticka loss och skapa vackra kreationer. Förr eller senare kommer din kropp att be dig byta ställning. Det här är ett perfekt tillfälle för dig att ställa dig upp och ta en paus från stickningen. Att aktivera blodcirkulationen i din kropp, i dina axlar och armar, får dig att känna dig uppfriskad och redo att fortsätta.

Under din paus från stickningen är det också helt rätt tid för dig att använda ditt massageredskap Mutjutin på ställen som kan ha blivit trötta. Dina axlar kanske omedvetet har stigit upp mot dina öron. Det här är den perfekta tidpunkten för att börja massera från längst upp på nacken, och ned mot axlarna. Du kan också försöka massera runt ditt skulderblad. Till exempel den inre, översta delen av skulderbladet, där muskeln levator scapulae fäster, utvecklar ofta smärta. 

Niskojen hieronta Mutjuttimella.

För den som stickar är det viktigt att ta hand om sina fingrar, handflator och underarmar. Massera lätt med massageredskapet runt dina handflators muskler, runt dina fingrar och mellan senorna.

Var uppmärksam på din sittställning medan du stickar. Lägg märke till din nacke och försök att hålla den rakt, och så långt från dina avslappnade axlar som möjligt. Att låta din kropp ta pauser är någonting som förhöjer din upplevelse av att sticka. Förutom att använda massageredskapet Mutjutin, testa att gå och samtidigt utföra övningar för axlarna. Allt det här bidrar till att hålla den övre delen av kroppen avslappnad.

Du tillönskas njutbara stunder med stickningen.

Beställ Mutjutin här!

Gillade du vårt blogginlägg? Du hittar mer att läsa från vår blogg här. För att skaffa din egen Mutjutin, gå till vår produktsida!

  • Mutjutin™
    Mutjutin™
    kr 99,00kr 149,00