Mutjutin™ Yrityksille

Haluatko parantaa henkilökuntasi hyvinvointia niin työpaikalla, kuin vapaa-ajallakin? Satsaaminen työhyvinvointiin vähentää poissaoloja ja pitää yrityksesi rattaat liikkeessä.

Mutjutin on Suomessa suunniteltu ja valmistettu väline lihaskalvojen huoltoon. Varastoltamme Jyväskylästä on lähtenyt jo yli 90 000 Mutjutinta ympäri maailmaa yksityishenkilöille, yrityksille ja yli 120 jälleenmyyjälle vuodesta 2017 lähtien. Mutjutin on suunniteltu ammattilaisten kanssa ja sen jokainen muoto on mietitty helpottamaan sen käyttöä eri lihaksille

Miksi Mutjutin?

Haluamme panostaa toiminnassamme tuotteen kotimaisuuteen, valikoimaan ja käytettävyyteen. Jokainen Mutjutin ja käyttöohjevihko valmistetaan Suomessa ja lähetetään varastoltamme Jyväskylästä. Tarjoamme asiakkaillemme myös paljon materiaalivaihtoehtoja. Valikoimassa on esimerkiksi vuolukivi, visakoivu, biokomposiitti, kierrätysmuovi ja muovi.

 • Täysin kotimainen
 • Monikäyttöinen ja suosittu laajasti eri ikäryhmissä
 • Paljon materiaalivaihtoehtoja
 • Suojaava pussi helpottaa tuotteen jakamista ja säilömistä

Jokaisen Mutjuttimen mukana toimitetaan 40- sivuinen ohjekirjanen. Näin käyttöönotto onnistuu nopeasti ja saat hoitovinkit esimerkiksi penikkatautiin ja tenniskyynärpäähän.

Miten hankin yritykselleni Mutjuttimia?

Oli yrityksenne henkilömäärä sitten 5 tai 5000 on Mutjuttimien hankinta teille helppoa. Voit hankkia sinulle sopivan määrän Mutjuttimia joko suoraan meiltä tai yhteistyökumppaneiltamme.

Hankinta yhteistyökumppaneiltamme

Kaikki jälleenmyyjämme löydätte jälleenmyyjäsivultamme täältä, mutta esimerkiksi High Peak Finland Oy ja Innoflame Oy ovat suuntautuneet täysin yritysasiakkaisiin. Mikäli yrityksellänne on sopimus esimerkiksi näiden yritysten kanssa, voitte tehdä tilauksen suoraa heidän kauttaan. Tämä helpottaa laskutusta ja ostamista varsinkin isommissa organisaatioissa.

Hankinta suoraan Wellness Tools Group Oy:ltä

Täyttämällä alla olevan lomakkeen ja kertomalla hiukan tarvitsemastanne kappalemäärästä, pystymme olemaan sinuun yhteydessä tarjouksen kanssa. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään. Voitte olla myös suoraa yhteydessä sähköpostilla jesse (at) mutjutin.fi tai puhelimitse 050-3296686.

  Miten haluat meidän olevan yhteydessä?

  Tutustu tuotteisiimme alta

  Toivottavasti olemme pian yhteydessä ja pääsemme ilahduttamaan Mutjuttimella työyhteisöänne!

  • Mutjutin™
   Mutjutin™
   9,90 14,90 

  Sivuiltamme löytyy myös hyödyllinen blogikirjoitus toimistotyötä tekeville! Tekstin voi lukea täältä. Panostamalla työhyvinvointiin, karsit turhat sairaspoissaolot. Mutjutinta voi käyttää esimerkiksi niskoihin, jotka usein jännittyvät näyttöpäätettä seuratessa pitkän päivän aikana.