UKK

Olemme keränneet usein kysyttyihin kysymyksiin yleisimpiä vastauksia Mutjuttimeen ja verkkokauppaamme liittyen. Jos et löydä etsimääsi tietoa täältä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: asiakaspalvelu(at)mutjutin.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Mutjutin.fi verkkokauppa

En saa tehtyä tilausta verkkokaupassa. Mitä tehdä?

Ongelmatilanteissa ota meihin yhteyttä: asiakaspalvelu(at)mutjutin.fi. Tarkistamme tilanteen pikimmiten ja autamme sinua henkilökohtaisesti.

Voinko muokata tilausta jälkikäteen?

Mikäli olet jo tilannut tuotteen, et valitettavasti voi muuttaa tilausta itse. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu(at)mutjutin.fi niin autamme sinua.

Haluaisin tulla noutamaan tuotteen postin sijaan. Onko tämä mahdollista?

Tällä hetkellä emme valitettavasti voi tarjota noutovaihtoehtoa lähetyksille.

Haluan tilata monta eri väriä samalla kertaa. Miten toimin?

Voit lisätä tilaukseesi kaikki haluamasi tuotteet klikkaamalla ne erikseen ostoskoriin. Katso alta video tilauksen tekemiseen.

Toimitustavat ja toimitusaika

Kirjelähetykset: Toimitusaika 3–10 arkipäivää

Pikkupaketti: Toimitusaika 2–5 arkipäivää

Postipaketti: Toimitusaika 1–3 arkipäivää

Miten voin seurata lähetystäni?

Saat seurantakoodin pikkupaketille ja postipaketille sähköpostiisi. Valitettavsti kirjettä ei voi seurata.

Mutjutin – tuote ja sen valmistus

Mitä materiaalia Mutjutin on?

Mutjutin on valmistettu biokomposiitista. Biokomposiitti on uusiokäytettävää ja hyvin kestävää materiaalia. Sillä on matala hiilijalanjälki ja sen pystyy kierrättämään.

Missä Mutjuttimet valmistetaan?

Jokainen Mutjutin näkee päivänvalon Ylistarossa, Seinäjoen lähellä.

Mikä on Mutjuttimen kotimaisuusaste?

Mutjutin on 100 % suomalainen tuote. Se valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Mutjuttimelle on myös myönnetty alla oleva Avainlippu-merkki – tae korkeasta kotimaisuusasteesta.

Entä ohjevihkot, missä ne valmistetaan?

Mutjuttimen mukana tulevat ohjevihkot (ihmisen hoito tai koiran hoito) painetaan Jyväskylässä. Myös paperi on suomalaista.

Mitä toimia teette ympäristön hyväksi?

Sen lisäksi, että Mutjutin valmistetaan biokomposiitista, osa valmistukseen käytettävästä energiasta tuotetaan omilla aurinkopaneeleilla. Mutjuttimet toimitetaan tehtaalta kierrätetyissä pahvilaatikoissa. Käytämme kierrätysmateriaaleja myös kun toimitamme Mutjuttimia jälleenmyyjillemme.

Minkä kokoinen Mutjutin on?

Mutjutin on kooltaan: 8 cm x 7 cm x 0,4 cm. Tuotteen yhdessä kulmassa on reikä, johon voi kiinnittää esimerkiksi ketjun tai nauhan, josta tuotteen saa roikkumaan vaikka kaulaan tai retkireppuun.

Kuka Mutjuttimen on keksinyt?

Mutjuttimen keksijä ja innovaattori on jyväskyläläinen hieroja ja perinteinen jäsenkorjaaja Jarmo Pihlavamäki. Mutjutin on omatoimiseen lihaskalvohierontaan tarkoitettu väline, johon on yhdistetty erilaisten hoitotyökalujen tärkeimmät muodot.

Mutjuttimen keksijä, Jarmo Pihlavanmäki.

Mutjuttimen käyttö

Mistä löydän ohjeita Mutjuttimen käyttöön?

Paljon ohjeita omaan ja koirasi kehonhuoltoon sekä hyvinvointiin löydät blogistamme sekä Facebook- ja Instagram -kanaviltamme! Videovinkkejä voit katsella Youtube-kanavaltamme täältä.

Onko Mutjuttimen käyttö turvallista?

Mutjuttimen käyttö on turvallista, kun seuraat mukana tulevan ohjekirjasen neuvoja. Jos sinulla on vakava sairaus tai trauma, keskustele käytöstä ensin lääkärin kanssa.

Sattuuko Mutjuttimen käyttö?

Kipeytyneen kehon osan hoitaminen voi tuottaa lievää kipua. Mutjuttimen tehokas käyttö perustuu edes-takaiseen liikkeeseen, ei voimaan. Jos siis tunnet voimakasta kipua, kevennä otettasi tai keskeytä hoito.

Voiko Mutjuttimella hoitaa lapsia?

Kyllä voi, mutta lasta tarkasti kuunnellen ja pitäen käsittelyn hellänä. Emme kuitenkaan suosittele vauvojen ja pienten lasten hoitamista Mutjuttimella.

Onko koiran hoitaminen Mutjuttimella turvallista?

Koska eläin ei osaa kertoa tuntemuksistaan, tulee sitä tarkkailla hoidon aikana tarkasti ja käsitellä herkällä kädellä. Jos koira haluaa poistua paikalta kesken hoidon, anna sen tehdä niin. Myös eläimen hoito perustuu Mutjuttimen edes-takaiseen liikkeeseen hoidettavalla alueella, ei koskaan voimaan. Kun tilaat Mutjuttimen koiran hoitoa varten, saat mukana kattavan, kuvallisen opaskirjan. Suosittelemme seuraamaan sen ohjeita. Jos koiralla on sairauksia tai vakavia traumoja, keskustele ennen hoidon aloittamista eläinlääkärin kanssa.

Voiko Mutjuttimella hoitaa muita eläimiä?

Mutjutin soveltuu kaikkien nisäkkäiden hoitoon. Jos hoidat Mutjuttimella muita lajeja, ota tarkasti huomioon eläimen lajityypilliset ominaisuudet ja noudata varovaisuutta. Kokemuksemme mukaan Mutjutin soveltuu aivan loistavasti esimerkiksi hevosten hoitamiseen!