Vanliga frågor

Under vanliga frågor har vi samlat de vanligaste frågorna om näthandeln Mutjutin.se och Mutjutin. Om du inte hittar svar på din fråga här kan du kontakta oss genom kontaktblanketten på vår webbsida eller genom att skriva e-post till adressen asiakaspalvelu@mutjutin.fi

Jag lyckas inte göra en beställning i näthandeln. Vad ska jag göra? 

Vid problemsituationer kontakta asiakaspalvelu@mutjutin.fi. Vi kontrollerar situationen snarast och hjälper dig vidare med beställningen.

Kan jag redigera en beställning i efterhand?

Om du redan har beställt produkten kan du inte ändra beställningen själv. Om du vill ändra din beställning bör du kontakta kundtjänsten: asiakaspalvelu@mutjutin.fi

Jag beställde Mutjutin igår men produkten är fortfarande under behandling. Vad borde jag göra?

Leveranstiden för Mutjutin är 4–10 vardagar. Vi strävar efter att behandla beställningen så snabbt som möjligt. Om leveranstiden har överskridits bör du kontakta vår kundtjänst.

Vilket material är Mutjutin tillverkat av?

Materialet i Mutjutin är polypropen som används i många plastprodukter, men det kan också användas för att tillverka kläder.

Vilken storlek har Mutjutin?

Dess mått är 8 cm x 7 cm x 0,4 cm.

Är det smärtsamt att använda Mutjutin?

Det ska inte vara smärtsamt att använda Mutjutin. Mutjutin ska användas försiktigt utan att trycka för mycket. Om du känner smärta under användningen ska du sluta använda produkten.

Vem har uppfunnit Mutjutin?

Mutjutin har utvecklats av Jarmo Pihlavamäki från Jyväskylä, expert på massage samt finsk traditionell muskel- och ledkorrigering. Mutjutin är ett instrument som är ämnat för egenhändig massage av muskelhinnorna. Instrumentet är en kombination av de viktigaste formerna från olika redskap.

  • Mutjutin™
    Mutjutin™
    kr 99,00kr 149,00