Blogi

Gua sha ja raskaus: Mutjuttimesta apua raskaus- ja synnytyskipuihin

Gua sha ja raskaus: Mutjuttimesta apua raskaus- ja synnytyskipuihin

Aina raskauden alkuajoista synnytykseen ja edelleen synnytyksestä palautumiseen esiintyy monenlaisia kiputiloja, joita usein voidaan helpottaa sekä hieromalla että erilaisten välineiden avulla. Yksi suosituimmista kivunlievitysmetodeista on gua sha -tekniikka. Mutjutin tarjoaa tähän kotimaisen välineen ja asiantuntijoiden opastuksen.

“Oletko kokeillut gua sha -kampaa?” – näin kuuluu usein kysytty kysymys neuvolan vastaanotolla, kun odottavaa äitiä opastetaan raskauskipujen lievityksessä ja synnytyskipujen lievitykseen valmistautumisessa. 

Lihaskalvohieronta ja erilaiset siihen tarkoitetut välineet, mukaan lukien Mutjutin, sopivat mainiosti raskaudenaikaiseen kehonhuoltoon. Tärkeää raskauden aikana on pitää voimakkuus mahdollisimman kevyenä. 

Raskaus ja unettomuus ovat tuttu pari monelle

Lihaskalvohieronnalla ja kehonhuollolla on merkitystä raskauden aikana moneen muuhunkin asiaan sen lisäksi, että raskauden aiheuttamat kiputilat, kuten liitoskivut lievittyvät. 

Mutjutin Verkkokurssille mukaan olemme saaneet viisi jaksoa keskittyen nimenomaan raskauteen ja synnytykseen.
Mutjutin Verkkokurssille mukaan olemme saaneet viisi jaksoa keskittyen nimenomaan raskauteen ja synnytykseen. 

Faskioita käsittelemällä voi lievittää stressiä ja parantaa näin unenlaatua. Yhtälöllä on monipuolisia ja kauaskantoisia vaikutuksia – kun stressi lievittyy, voi mm. mahdollinen bruksismi, eli hampaiden yöllinen narskutus, helpottua. Tämä paitsi parantaa unenlaatua, myös edistää suun hyvinvointia, mikä niin ikään on tärkeä asia raskauden aikana.

Miten helpottaa raskausajan turvotusta?

Vastataksemme tähän ja muihin raskausajan ja synnytyksen kannalta oleellisiin kysymyksiin, päätimme sisällyttää tuoreelle, erittäin suositulle ja erinomaista palautetta asiakkailtamme saaneelle Mutjutin Verkkokurssille mukaan viisi jaksoa keskittyen nimenomaan raskauteen ja synnytykseen. 

Jaksoissa käsitellään mm. raskausajan turvotuksen helpottamista, liitoskipuja, synnytyksen aikaista kivunlievitystä sekä synnytyksestä palautumista.

Nämä viisi jaksoa sisältyvät automaattisesti verkkokurssin hintaan. Huomaathan, että Mutjuttimen Verkkokurssi soveltuu myös muunlaista gua sha -kampaa käyttäville tai kaikkiin liikkeisiin et tarvitse kampaa lainkaan! Tutustu lisää ja ilmoittaudu kurssille alta. Voit tutustua samalla myös Mutjuttimen eri versioihin.

  • Mutjutin™ Verkkokurssi
    Mutjutin™ Verkkokurssi
  • Mutjutin™
    Mutjutin™

Tykkäsitkö blogitekstistämme? Lisää blogitekstejä hyvinvointiin löydät blogistamme ja vinkkejä videomuodossa Youtube- sivultamme täältä! Tutustu myös Mutjutin- kalvohierontavälineeseen suoraa verkkokaupassamme yltä.