Blogi

Valitse juuri sinulle sopiva Mutjutin

Valitse juuri sinulle sopiva Mutjutin

Mutjutin on saatavilla monena eri versiona. Tarjolla on eri materiaali- ja värivaihtoehtoa. Tutustu ja löydä mieleisesti!

Mutjutin™ on kätevä kalvohierontaväline. Mutjuttimen™ käyttö edistää lihasten liikkuvuutta, vähentää kipua ja parantaa verenkiertoa lihaksiin. Voit käyttää monipuolista kalvohierontavälinettä lähes kaikkien lihasten hoitoon. Mutjuttimen mukana toimitetaan selkokielinen käyttöohjevihko, joka sisältää ohjeet yleisimpien lihasten ja alueiden hoitoon. Mutjuttimen™ muodot on suunniteltu eri käyttötarkoituksille ja hoidettavalle lihakselle optimaaliseksi. Mutjuttimia on tarjolla kolmea eri materiaalivaihtoehtoa ja yhteensä yli 12 eri värivaihtoehtoa. Keräsimme tähän kaikki materiaalivaihtoehtomme, joten sinun ei tarvitse, kuin valita lempivärisi!

Mutjutin™ Original

Mutjutin™ Original on alkuperäinen versiomme. Mutjuttimesta™ on monta eri värivaihtoehtoa, joten löydät varmasti sinulle sopivan värivaihtoehdon. Materiaalina Mutjuttimessa™ käytetään muovia. Mukana tulee kätevä käyttöohjevihko, josta saat vinkkejä Mutjuttimen™ käyttöön.

Mutjutin™ Eco

Mutjutin™ ECO on uusi tuotesarjamme. Uudessa Mutjutin™ ECO:ssa on kiinnitetty erityisesti huomiota sen ekologisuuteen. Mutjutinta tehdessä materiaalina on käytetty Suomen metsästä saatavaa sellukuitua ja muovin määrää on saatu vähennettyä. Tällä Mutjutin™ ECO:on ollaan saatu myös puumainen tuoksu, mukava tekstuuri ja miellyttävä tuntuma.

Mutjutin™ Vuolukivi

Uniikki, vuolukivestä käsityönä tehty Mutjutin™ tuo luonnollisen kiven tuntuman ihollesi. Tämä Mutjutin™ sopii erityisesti saunaan! Jokainen käsityönä tehty Mutjutin™ on uniikki, joten paksuus ja muoto muuttuu jokaisessa. Mikäli haluat käyttää Mutjutinta™ erityisesti saunassa, on vuolukivinen Mutjutin™ sinua varten.

Mitä tykkäsit kirjoituksestamme? Lisää blogitekstejä hyvinvointiin löydät blogistamme ja vinkkejä videomuodossa Youtube- sivultamme täältä! Tutustu myös Mutjutin- kalvohierontavälineeseen suoraa verkkokaupassamme!

 • Mutjutin™
  Mutjutin™
  9,90 14,90 
 • Mutjutin™ Koirille
  Mutjutin™ Koirille
  9,90 14,90 
 • Mutjutin™ Verkkokurssi
  Mutjutin™ Verkkokurssi
  25,90