Blogi

Mutjutin.fi uudistuu! Uusi verkkokauppa ja kaksi uutta tuotetta

Mutjutin.fi uudistuu! Uusi verkkokauppa ja kaksi uutta tuotetta

Aina Mutjuttimen syntyhetkistä saakka on tavoitteemme ollut lisätä ihmisten tietoisuutta lihaskalvohieronnasta ja sen merkityksestä kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kätevän ja monipuolisen työkalun lisäksi olemme jakaneet vinkkejä ja tuottaneet sisältöä niin Mutjuttimen käyttäjille kuin muitakin välineitä lihaskalvojen huoltoon hyödyntäville. 

Tänään olemme erityisen iloisia saadessamme julkaista uuden, entistä selkeämmän verkkokaupan selkeine blogiteksteineen sekä kaksi täysin uutta tuotetta kaikkia lihaskalvohieronnasta kiinnostuneita varten. 

Uudessa verkkokaupassa ulkoasu muuttuu selkeämmäksi ja ostaminen entistä helpommaksi

Verkkokaupan päivityksessä meille oli tärkeää tehdä parannuksia niihin kohtiin, joissa parannettavaa on, mutta niin ikään pitää kiinni ennestään toimivista asioista. 

Kaupan ulkoasu on muuttunut selkeämpään ja nykyaikaisempaan muotoon. Tallella ovat kuitenkin kaikki entiset tuotteet, kuten Mutjutin kaikissa eri väreissä, Mutjutin Eco sekä Mutjutin Vuolukivi, joiden lisäksi tuomme kauppaan kaksi täysin uutta tuotetta. Jatkossa näet aiheeseen sopivia tuotesuosituksia mm. blogitekstiemme yhteydessä.

Sivuiltamme löydät nyt satoja palautteita suoraan asiakkailtamme. Jo 50 000 suomalaista on saanut apua Mutjuttimesta. Katso täältä kokemuksia Mutjuttimen käytöstä.

Kaupassa säilyy myös vanhat tutut maksutavat. Kumppanimme maksujen käsittelyssä on Paytrail, joka mahdollistaa myös esimerkiksi MobilePayn kautta tehtävät maksut suoraan verkkokaupassamme. 

Monipuoliset verkkokurssit ja täysin uudistettu ohjevihko lihaskalvohieronnan tueksi

Uuden kaupan kruunaavat uudet tuotteemme. Asiakkailta saadun palautteen perusteella yhteistyössä jyväskyläläisen fysioterapeutti Anne Penttisen kanssa toteutetut verkkokurssit sekä täysin uudistettu ohjevihko tuovat ammattilaisen vinkit lihaskalvohierontaan nyt kaikkien saataville kansantajuisessa muodossa. 

Erityisesti lihaskalvojen kipu- ja kireystilojen avaamiseen erikoistunut Anne on toiminut alalla jo 15 vuoden ajan ja avaa nyt lihaskalvohieronnan saloja sekä opastaa Mutjuttimen käyttöä yksityiskohtaisesti verkkokurssisarjassamme.

Verkkokurssikokonaisuus sisältää yhteensä yli 1,5 tuntia opastusta Mutjuttimen käyttöön ja lihaskalvohierontaan. Yhteensä 21 osasta koostuva kokonaisuus avaa esimerkiksi usein kysyttyyn plantaarifaskiittiin liittyviä vinkkejä, tarjoaa oppeja toivottuihin teemoihin, kuten purentalihasten ja tenniskyynärpään käsittelyyn, sekä avaa lihaskalvohieronnan hyötyjä mm. raskauskipujen lievitykseen. Verkkokurssikokonaisuus on tilattavissa verkkokaupastamme heti ja on katsottavissa oston jälkeen niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin. Kaikki 21 osaa sisältyvät samaan hintaan.

Uudistettu ohjevihko mukailee verkkokurssien sisältöä. Löydät vihkosta yleiset ohjeet kehon eri osien käsittelyyn, sekä täsmävinkkejä mm. juoksijan polven tai rannekanavan ahtauman käsittelyyn. Tämä 40-sivuinen kokonaisuus sisältää myös entistä selkeämmät tiedot käsien, jalkojen ja korvien triggerpisteistä. Uutta ohjevihkoa toimitetaan tästä päivästä alkaen verkkokaupastamme tilatun Mutjuttimen mukana. Mikäli sinulla on jo Mutjutin tai haluat ostaa vihkon toisen lihaskalvohierontavälineen tueksi, voit tilata verkkokaupastamme myös pelkästään vihkon. 

Toivomme, että viihdytte uusilla sivuillamme ja ennen kaikkea opitte lisää lihaskalvohieronnasta ja saatte täyden hyödyn irti Mutjuttimesta uusien sisältöjemme avulla. 

Mukavaa joulun odotusta toivottelee koko Mutjuttimen tiimi!

Tutustu uuteen verkkokauppaamme ja blogitekstejä hyvinvointiin löydät blogistamme ja vinkkejä videomuodossa Youtube- sivultamme täältä! Tutustu myös Mutjutin- kalvohierontavälineeseen suoraa verkkokaupassamme!

 • Mutjutin™
  Mutjutin™
  9,90 14,90 
 • Mutjutin™ Koirille
  Mutjutin™ Koirille
  9,90 14,90 
 • Mutjutin™ Verkkokurssi
  Mutjutin™ Verkkokurssi
  25,90