Blogi

Mutjuttimen asiakaskyselyssä se varmistui, asiakkaamme ovat tyytyväisiä hankintaansa!

Mutjuttimen asiakaskyselyssä se varmistui, asiakkaamme ovat tyytyväisiä hankintaansa!

Mutjuttimen asiakaskysely tehtiin alkuvuonna 2019, sillä halusimme kuulla asiakkailtamme, mitä voisimme vielä parantaa ja mitä he oikeasti ovat mieltä hankinnastaan. Tutkimuksesta selvisi, että Mutjuttimen suosittelu asteikolla 1-10 on 8,9.

Suoritimme kyselytutkimuksen sähköpostitse, johon osallistui 52 jo ostanutta asiakasta. He vastasivat yhteensä 38 kysymykseen, joissa kysymykset vaihtelivat niin mobiilisovelluksemme käytettävyydestä aina tuottamiimme blogiteksteihin. Kyselyn tarkoituksena oli saada tietoa, mitä juuri asiakkaat haluavat lukea, sillä haluamme julkaista sisältöä, joka on mielenkiintoista ja ajankohtaista. Haluamme myös kehittyä yrityksenä ja kehittää Mutjutinta, jolloin juuri teidän palautteenne on hyvin tärkeää.

Mutjuttimen asiakaskysely selvitti, että Mutjuttimen suosittelu asteikolla 1-10 on 8,9. Mutjutinta pidettiin 89% vähintään hyvänä ja jopa 80% tunsi saaneensa rahoilleen vastinetta. Erityisen positiivista palautetta saimme esimerkiksi verkkokaupan toimivuudesta ja Mutjuttimen hankinnan helppoudesta. Myös asiakaspalvelu sai kiitosta. Nämä ovat mielestämme hyviä onnistumisia, mutta kehitettävää silti löytyy. Esimerkiksi kiinnostavan ja ajankohtaisen sisällön tarve näkyi palautteesa ja tulemmekin tähän panostamaan tulevaisuudessa.

“Hyvä keksintö, helppo käyttää ja todellakin auttaa vaivoihin.”

Toiveet eri materiaalivaihtoehdoista tulivat myös esille ja nähän saatiinkin muutosta heti kyselyn teettämisen jälkeen Mutjutin Eco- verson muodossa. Myös vuolukivisen vaihtoehdon näkyvyyttä on lisätty sivuillamme, joten eri materiaalivaihtoehtojen määrä on nyt parantunut.

Haluamme kiittää kaikkia kyselyyn osallistuneita ja olemme tutustuneet tarkasti kaikkiin palautteisiin. Mikäli haluat antaa palautetta Mutjuttimesta, voit lähettää meille suoraa sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@mutjutin.fi tai lomakkeella verkkosivujemme kautta: Ota yhteyttä

Mitä tykkäsit kirjoituksestamme? Lisää blogitekstejä hyvinvointiin löydät blogistamme ja vinkkejä videomuodossa Youtube- sivultamme täältä! Tutustu myös Mutjutin- kalvohierontavälineeseen suoraa verkkokaupassamme!

 • Mutjutin™
  Mutjutin™
  9,90 14,90 
 • Mutjutin™ Koirille
  Mutjutin™ Koirille
  9,90 14,90 
 • Mutjutin™ Verkkokurssi
  Mutjutin™ Verkkokurssi
  25,90 

Lähteet:

Iivonen J. 2019, Asiakastutkimus Wellness Tools Group Oy:lle https://www.theseus.fi/handle/10024/166922