Blogi

Laskettelija – Mutjuta jalkojasi!

Laskettelija – Mutjuta jalkojasi!

Laskettelu on ehdottomasti yksi talven parhaista jutuista – Sen tuoma vauhti ja vapaus tuo loistavaa irtiottoa arkeen! Vähintään kerran talvessa käy laskettelemassa jopa miljoona suomalaista. Eikä ihme, sillä rinteitä on tarjolla paljon täällä Suomessa ja varusteet ovat kehittyneet huimasti!

Kaikki jotka ovat lasketelleet, tietävät laskettelumonon tai lautakengän kokonaisvaltaisesti jalkaa puristavan tunteen. Laskettelupäivän jälkeen jalat voivatkin olla todella väsyneet ja kipeät, koska laskiessa jalkoihin tulee paljon liikettä hallitsevaa lihastyötä. Laskettelussa on toki kokonaisvaltaisesti töissä keskivartalo, pakarat ja reidet, mutta myös sääriin sekä pohkeisiin kohdistuu varsin paljon lihasjännitystä. Jos mielit rinteeseen useampanakin päivänä niin kannattaa erityisesti säärien ja pohkeiden huoltoon satsata! Mutjutin on oiva väline tähän! 

Mutjuta sääret jalkapöydän päältä polviin asti. Käy läpi sekä säären sisä- että ulkosyrjä. 

Muista pitää voimakkuus kevyenä ja tee ennemmin voiman sijasta enemmän toistoa, jotta saat lihaskalvojen välistä liikettä lisättyä.

Sääriä kannattaa käsitellä myös poikittaishankauksella tehostaaksesi säärien palautumista.

Myös pohkeille kannattaa toteuttaa samoja tekniikoita kuin säärien alueelle. Ja lisäksi jalkapohjia kannattaa kaapia Mutjuttimella. Palauta jalkojen isoja lihasryhmiä laskupäivän päätteeksi venyttelyillä!

Mutjutin kulkee pienen kokonsa ansiosta loistavasti laskutakin taskussa, joten voit huoltaa jalkojasi myös päivän aikana tauoilla. Ei haittaa, vaikka teet huoltoa lihaskalvoille päivän aikana sukan tai ohuen housun läpi. Pidempi huolto kannattaa tehdä rauhassa vielä päivän päätteeksi. Ota käyttöön nämä vinkit niin pidemmätkin laskettelureissut onnistuvat kivuitta ja pystyt nauttimaan laskuista täysillä! Rasitusvammoilta ylipäätään suojaa myös hyvä peruskunto, lihaskunnon kasvattaminen ennen laskettelukautta sekä tekniikan hiominen!

PS. Ystävänpäivätarjoukset ovat täällä! Ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin ja Mutjutin Recycle nyt tarjoushintaan 12.90e! Tarjoukset voimassa 7.2.2022 klo 23.59 saakka.

  • Mutjutin™
    Mutjutin™
    9,90 14,90 

Tykkäsitkö blogitekstistämme? Lisää blogitekstejä hyvinvointiin löydät blogistamme ja vinkkejä videomuodossa Youtube- sivultamme täältä! Tutustu myös Mutjutin- kalvohierontavälineeseen suoraa verkkokaupassamme yltä.


Haluatko ilmoituksen, aina, kun uusin blogiteksti julkaistaan? Tilaa Mutjuttimen uutiskirje alta!